HEST I TRÆNING

Jeg tager nu også heste i træning, hvor din hest forbliver opstaldet hjemme i hans/hendes vante rammer, samt omgivelser, under hele forløbet. Herved vil træningen forgå med fokus på den udvikling du ønsker, eller det problem i ønsker løst. Der kan være flere årsager til man kan stå i en situation hvor man ønsker hjælp udefra. I stedet for at sende din hest afsted i træning, hvor din hest skal igennem en tilvænnings fase i det nye miljø og omgivelser, tilbyder jeg at tage din hest i træning lige præcis hvor den er.

Jeg tilbyder bland andet:

  • Videreudvikling af hesten med fokus på enten, spring eller dressur
  • Indspringning
  • Uddannelse af ungheste.
  • Omskoling af forkert indlæring.
  • Angst

Det er en en tillidssag at få hjælp til sit hjertebarn. Jeg tager stor ære i at væretage denne opgave, i lyset af at det bliver en behagelig, afslappet og udviklende oplevelse for hest, som for ejer. Jeg tilbyder træning  af heste i alle aldre, højder og breder. Jeg er ekstrem passioneret og motiveret i mit arbejde med heste samt mennesker, og jeg giver aldrig op på nogen!

I min tilgang, lader jeg mig inspirere af mange forskellige trænere, atleter, metoder, tekniker, strategier og stilarter. Jeg interessere mig meget for venskabet og forbindelsen mellem hesten og mennesket, belyst af hestens kropssprog, som jeg reflektere og spejler mig meget i. Endvidere ligger jeg kæmpe vægt på, at hesten trives lige så godt uden for ridningen, som under ridning.

Træningen vil forgå således, at jeg køre ud til dig når vi har aftalt træning. Ved de første aftaler, mødes vi sammen og drøfter alle detaljer samt ønsker, derefter er det helt op til dig om du ønsker at deltage til hver træning efterfølgende. Vi lægger herved en fælles plan for opfyldelse af det mål, den udvikling der ønskes eller det poblem der ønskes løst. Hver træning vil typisk vare 90-120 min. inkl opsadling, træning, samt snak om processen. Efter første møde, er der selvfølgelig hjælp og støtte igennem online eller telefonisk vejledning og rådgivning. Det er ekstrem vigtig for mig, du og din hest føler jer tryg og tilpas igennem hele forløbet.


Video om hest i træning.


Prisliste for heste i træning.

Pakkerløsninger
 Pris pr. mdr.
 Pakke 1:       Ridning eller jordarbejde 3-4 gange om ugen.
 5000 kr .
 Pakke 2:       Ridning eller jordarbejde 5 gange om ugen.
 6500 kr.

* Prisen er inkl. kørsel , inden for 30 km. fra Amager. Kørsel udover dette er 2 kr. pr. km.

**Jeg har max 3 heste inde af gangen, da det er vigtigt for mig at kunne sætte mig i dybden med hver enkel hest, samtidig med der beregnes tid for kørsel mellem hestene.


 .