CLINICS          (BILLEDE MED MIG OG FLERE AF MINE ELEVER - GRUPPE BILLEDE)

I forbindelse med min undervisning holder jeg clinics med forskellige temaer. Dette er nogle hyggeaftner, hvor vi tager et specifikt emne/tema op - fx. stævne præstation/pres/angst, afstande mellem spring, mental-træning, banebygning og jeg kan blive ved. Her bruger vi så nogle timer en aften/dag på at gå i dybden med det pågældende tema/emne, samtidig med vi skaber relationer og har et mega fedt arrangement!

Clinics kan være meget varieret. Det variere mellem - med hest og ridning eller kun teoretisk. Dette kommer an på emnet af clinicen.

Som udgangspunkt handler det om muligheden for at opnå en større og mere dybdegående forståelse for hesten, ridningen og alt det praktiske. Dette er en indsigt jeg selv ønskede stod til rådighed igennem hele mit rideeventyr. En træner og underviser der var mere en blot 60 min om ugen. En som engagerede sig, samt tager initiativ til udvikling og forståelse. Clinicsne er eksklusive og nøje planlagt samt forberedt.

Ved deltagelse af clinic MED hest og ridning: 300 kr. inkl. facilitetsbrug. (der rides i hold af 3 ryttere)

Ved deltagelse af clinic UDEN hest: 200 kr. inkl. facilitetsbrug. (Der er sidepladser inde på ridebanen, hvor der er aktiv dialog og åbenhed for læring, selvom man ikke selv rider)

Kommende clinics:

 Clinic emne:                                                                      

  Dato:          

Lokalisation:       fx. 

Clinic variant

Den perfekte afstand - Clinic

**

 Hedehusegården Ridecenter.
Med hest
Banebygning - Clinic

**

 LedøjeUden hest
Kombination - Clinic

**

 Hedehusegårdenmed hest
Gymnastikspring - Clinic

**

 Skævingemed hest
 Styrketræn din hest - Clinc

 **

 Ishøj.
 Kom i balance med din hest - Clinic

 **

 Hedehusegården.

Eksklusiviteten findes blandt andet også i den fulde forplejning, som inkludere; varme drikke, sodavand, saftevand, kage, andre snacks samt andet til ganen. Endvidere vil der blive uddelt Naturtalentet goodiebags til alle deltager, med flere overraskelser i.

 .