DIGITAL UNDERVISNING.

Hvis du ikke har mulighed for at få undervisning pga. af andre vilkår, og står du med et problem i din ridning du ikke kender løsningen på? Så er du også velkommen til at ligge en besked eller mail. Jeg vil forsøge at besvare din problemstilling bedst muligt, da det er en passion at hjælpe, også dem der muligvis ikke har midlerne til at komme frem i ridesporten som de ønsker og drømmer om. Dette kan fx. være økonomisk begrænsning, begrænset facilitets-muligheder eller begrænset forældrestøtte/støtte.

I ridesporten er der brug for nyt initiativ, så alle har en chance, specielt ponyryttere. Tendensen i ridesporten handler mere om hvor mange penge du har i banken, eller retter sagt - hvor mange penge dine forældre har i banken, end det handler om det reale talent rytteren har. Det er støtten der er den afgørende faktorer, og hvis den ikke er der, er der stor tendens til at rytteren falder fra i ridesporten. Jeg vil på sigt være med til at skabe muligheder for unge talenter i ridesporten, det er i hvert fald mit mål!

For og prøve at gøre bare en lille forskel, tilbyder jeg denne form for ''digital undervisning'', hvor du sender mig en video eller en beskrivelse af dit problem. Det kan fx. være at din hest løber mod springende, eller løber efter springende. Det kan være at din hest den skyder skulder, eller har svært ved at finde afstanden til springet. Det kan være hvilket som helst problem du oplever under ridning.

Du kan skrive til mig på min mail eller Facebook messenger. Du kan finde mine kontaktoplysninger her:  KONTAKT

For at kunne løse problemstillingen bedst muligt, skal du skrive/gøre:

  • Tage en video af situationen/ridningen.
  • Hvad er problemet/hvad er det ønsket mål?
  • Hvad bruges hesten til?
  • Kort info om hesten, eller andre nødvendige oplysninger.

For at få et dybdegående og kvalitetsrig svar er prisen 59,-. Da jeg er forberedt på at gå i detaljer, samt give mig tid til at sammensætte den bedste mulige råd og vejledning.

For dette beløb henstiller jeg tid af til at dykke ned i dig, din video og din beskrivelse af din situation. Det kan enten være du har et konkret problem, mangler inspiration eller du blot ønsker udvikling med en bestemt øvelse. Med mit svar får du bla. øvelser som kan styrke dig i din situation/ridning, mulige redskaber/værktøjer du kan benytte i din situation. Endvidere får du rådgivning bedst muligt imod dit ønskede mål samt råd til evt. områder du kan fokusere på hos dig og din hest for at give et skub videre, i jeres udvikling. Tilbagemeldingen vil primært være skriftligt, dog gør jeg mig også flittig brug af video.


 .